teisipäev, märts 09, 2004

eile melonis, märtsijänese juures

kuidas tappa sotsiaalsus kohe alguses?
minna prallele otse hambaarstilt, kui keel ja alalõug on tuimestatud.
suu hoiab mõnusalt irvakile. igatahes melonisse mingi aeg sai jõutud ja siis kukkusin sööma, sest mis sa ikka räägid, kui sõnad välja ei tule.
mingi hetk olin ma meestelauas ja siis läks pähklite puremiseks. tädi shiri tuli ka.
ise oli 35 ja ytles, et tahab surra 35selt ka. tal olla toakaaslane, kes muidu on naine, aga nüüd tahab mehistuda ja lõigata osad asjad ümber. kui keegi tuletas meelde, et olja juures sai sünnipäeval puruks läinud toolid kirvega halgudeks tehtud ja ahju pandud, siis shiri pakkus kohe välja, et toolid purunevad pidevast armatsemisest. shiri elas vilniuses, õppis leedu keelt. ta polnud viisakusväljenditeni veel jõudnud, kui läks dekaaniga vaidlema ja nii ta sealt välja visati. ajaloolaste hümni aeg shiri võttis seljast seeliku. siis mingi hetk tuli herne pood mängu ja meeste varahommikune soov osta alkoholisisaldusega viina. karskusliikumine tõstis ka korra pead, aga see kukkus sama loilut tagasi ka. vahepeal olime valmis in corpore ehte juurde minema. hiljem leppisime kokku, et saagu sest parool- ehte juurde minek, st. koju kütmine.
enne äraminekut viskus moos mu mantlile. koju tuli minna verest tilkuva südamega, sest sinna poole see moos sai ning punane oli ta ka.

järgmine teisipäev siis marja tänavas.