laupäev, jaanuar 24, 2004

alarmeeriv ?hta

raju reede. minu oma
maabusin eile neljast 88sel kodus. j2in siis magama. t6usin selle peale, et meeletu myra ja sireen trummeldasid k6rvades. unesegasena k2isin m88da elektrita tuba ja otsisin oma olematut pesapallikurikat, sest tundus, et selle abil uhamine v6iks h22lt vaigistada. kahtlustasin arvutit, kahtlustasin elektrita elektrijuhtmeid, kahtlustasin, et ma j22n sellele alla. l6puks sain aru, et tegemist oli korteri alarmiga, mida me juba pool aastat ei kasuta, kuid mis elektri kadumisega nuuksus valust. hakkasin helistama. kogemata helistasin sellele, kes alarmi kunagi paigaldas. k8ik oli nii l2hedal. see kurikas ja see inimene. mulle meeldib, kui kella viiest 8eldakse, et yhenda toitekaableid, arvestades, et esik on meil juhtmeist l2bi p6imitud. 6nnestus muidugi server maha t6mmata, kui vihase k8ne yhistu raamatupidajalt sain.
mul oli tunne, et see alarm rebis mu luudelt liha lahti, ma olen nyyd nii laiali pudenenud siin toas, et 4 tundi koondumist on olnud pungil puhast moondumist.

neljapäev, jaanuar 22, 2004

öövöö

öövöö

ma õpin õhtul hilja vahel teleka saatel, kui liiga mugav hakkab, sest
turvalisust saab alati lõhkuda mõne mõrva analüüsiga discoveryst.
aga jah, natuke naljakas on see ka, mis peale kella 1 toimuma hakkab.
erootika erootikaks, aga meeldiv on see just, et isegi eurospordis on sportlased armastusest rääkima pandud. saksa pealt on probleemsaade, kus stuudios on publik ja paar inimest, kes räägivad oma elust ja kogemustest.
seekord oli teemaks öö. ka kena, jagada muljeid inimestega, kellel on ka öödega kogemusi.
või kuulata neid, kes on vältida suutnud ööde otsa koperdamist.
koridoris on samal ajal sammud.
keegi koputab. koputab. koputab.
vaikus.
ja siis kukub saagima.

a: kus sa vahepeal olnud oled?
b: kuule, telekas.

:)