laupäev, märts 06, 2004

oli pidu. oioi. oli nali ka.
tunnid tehti ruttu ära või osad jätsid ära ka. siis läksime protsessiooniga õpetajate tuppa. ma ees, ema järel. 2 naist hakkasid laulma, ma arvasin nende laulu põhjal, et see on ühislaulmine ja jorisesin kaasa. seejärel tuli laul mu emast, tip-tap, tip-tap, tipa-tapa-tipp cover. kõik ikka seisid. tigu tiiu pidas kõne, kus rääkis juhmist tihasest oksal. ei saanud aru, kelle kohta see käis. ema cv luges ette. naised hakkasid nutma. ju siis oli midagi väga ilusat selles, et ta peale keskkooli ülikooli läks. minister oli kaardi saatnud. ema pidas ka siis kõne ja arutles, et miks ta sinna paika on ikka jäänud ja aru ei saanud ikka. jälle nuteti. siis tuli rituaal lilledega, ma olin lilleneiu. järgnes shampus. õpetajad omaette arutasid, et pole söönud, et ei tohiks vist võtta, aga võtsid ikka. ja siis peale 3 vooru hoidis muusikaõpetaja juba mu põlvest kinni ja ütles, et tapeeti suudab ta ikka valida. muusikaks olid prollitoosilikud viisid. naised tantsisid üksi, mehi oli ka, aga need olid ka naised. mingi hetk vehkis keegi kalashnikoviga. kõik õhetasid liiga palju, et aduda relva. ainus palve oli, et neid reiti ei pandaks.

neljapäev, märts 04, 2004

tean üht pöörast matemaatikut,
kes ütles, et ta läks keskkooli politsei asemel.
"lõika kuupi yhe tasandiga, saadud kuusnurga küljest avalda kuubi külg"(ta seletas selle nii kenasti ära, et patt oli seda ylesannet mitte peast teha)
beautiful mind, veagade beautiful.

ükspäev sõitsime ta sportautoga suvalises võsas, sest ei viitsinud teed juhatada ja siis kottpimedas palusime natuke end autoga keerutada.
diskents oli täitsa põhjas. tal olla lisaks tähtedele ning kuule nüüd magamistoa lakke ka vikerkaar löödud. ja see nipp on ka, et nii kui magamistuppa astud, läheb kottpimedaks ja vikerkaarest pole siis haisugi.
naise tõi ta aga otse kommipoest omale.

esmaspäev, märts 01, 2004

kuu kuup
lihtsalt on tunne, et kui ma oma tehtud keeksid yksteise otsa asetaks, siis oleks kuule nii lähedal. miia on oma raadioantenniga sinna kindlasti saatnud paar mõtet selle kohta, et me pole Maalgi eriti süvitsi oma käimistega läinud, et kuule aega tulla küll. lihtsalt sööme oma tee sinna igal õhtul ära.

if i saw you in heaven
hit me baby one more time