neljapäev, mai 03, 2007

Kuristik poes


Kui ilmus raamat "1000 cd plaati, mida pead elus kuulama" oli kuidagi kergem. Oli lootus, et isegi juhuslikult võid mõne loo otsas suvalises keldripoes olla, kasvõi ainult intro ajal. Nüüd, kui lappasin "1000 raamatut, mida pead lugema", siis hakkas õudne, et õigete autorite valede asjadega on aega sisustatud ja et üldse kõik on tegelikult alles ees. Apollo poe aknast (4.korrus) on mõnus alla vaadata- tihe liiklus ja peas pilt, kuidas oma lugemata 950 raamatuga kaenla all on raske lennul alla ilusaks jääda.

eilsest

ma ei teadnud seda, et 26 aastat on vaja läbi kammida,
selleks et saada kätte järgmine kooslus:
kimp nõgeseid kosmoselt
esimene sünnipäev kuiva seaduse ajal
lume kohtumine selle suve kingaga
suvalises nurgakohvikus avada oma tšakraid, teades, et kohe tulevad külalised, kuigi ise teed meeleheitlikult püüdes keharinge. baaridaam ütleb vaid, et tee edasi, ära lase külalistel end häirida. (kui esimene tuli, ma siiski ajasin end põrandalt püsti) baaridaam hõikas vahepeal ka kokale, et see köögis sohki ei teeks oma omadega
ja terve pidu mängis 2 plaati- glen miller ja salongirütmid. sest ma tõesti ei taht mati nuude loomingu ülevaadet nii vara kätte saada!
ah, koolis oli ka kena. lauldi. ja peaaegu, et tantsiti. lilled on siiani ämbris.

siisa sirje saatis palava postkaardi litritega ja kõikide kaleidoskoobi värvidega,
lisades vaikselt taha, et see olengi ma. mirr, kes kaardi teist poolt ei lugenud, ütles kohe, et nii segast kaarti pole ta varem näinud.

oh, ma lähen nüüd lasteaeda.
tagasi juurte juurde.

ikka sinu õisik